Contact en Info

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Maaike van Broekhoven, en Broekhoven is trouwens ook de Tilburgse wijk waarin ik opgegroeid ben. Voor wie de buurt niet kent, Broekhoven is een heel erg volkse buurt in het zuiden van Tilburg. We noemen het ook wel eens de Vogeltjesbuurt! We waren thuis met 10 kinderen, en als oudste ben ik niet lang naar school kunnen gaan. Vanaf mijn twaalfde hielp ik mijn moeder met het huishouden.

Ik ben geboren in 1981 en moeder van 3 zonen die nu op de basisschool zitten. Soms vraag ik me wel eens af, wat er van mijn jongens moet worden. Ze zijn namelijk de enige blanke kinderen in een klas vol buitenlanders. Zegt u nu eens zelf? Zou u dat zomaar accepteren?

Ik ben met deze site begonnen omdat ik alles wat ik voor mijn zelf en mijn man wil verwezenlijken op een rijtje te kunnen zetten. Zo hoop ik in contact te komen met Nederlandse mensen die de zelfde intresses hebben als ik.

Naam

Email (verplicht)

Onderwerp van uw bericht

Het bericht